Verrijdbare tilliften zorgen voor makkelijk en comfortabel verplaatsen voor zowel patiënt als zorgverlener. Een verrijdbare tillift is een zeer flexibele oplossing voor het gemakkelijk verplaatsen tussen verschillende ruimtes. Onze nieuwe verrijdbare tilliften zijn duurzaam, innovatief en comfortabel voor zowel cliënt als zorgverlener.

Comfort van een verrijdbare tillift

De eerste eis voor het comfort van een verrijdbare lift is de maat van de tilband. Dit is van groot belang voor het gebruiken van de tilliften door de patiënten. Wanneer de tilband voor de patiënt namelijk niet de goede maat heeft kan dit leiden tot te weinig steun. Dan voelt het niet prettig aan voor de gebruiker. Ook te grote tilbanden zijn niet goed voor de patiënt. Dit zorgt ervoor dat de cliënt teveel verschuift en hierdoor op een gegeven moment door de opening zakt. De maat van de tilband is ook gericht op de lengte van de patiënt. Als de tilband namelijk te kort is voor een patiënt kan dit leiden tot te weinig ondersteuning bij de nek of rug. Daardoor is het niet alleen onprettig voor de patiënt, maar kan het ook zorgen voor veiligheidsrisico’s. Dit moet ten allen tijde voorkomen worden.

Bovendien is het juiste materiaal ook van belang in het garanderen van comfort. Dit komt omdat er voor elke situatie een uniek materiaal is om het perfecte comfort te geven. Bijvoorbeeld robuust met lage wrijving.

Flexibele oplossing

Met verrijdbare tilliften kunt u zowel vanaf hoge posities als vanaf de vloer tillen. Het is een zeer flexibele oplossing voor transfers. Onze mobiele tilliften zijn een ideale aanvulling op bijvoorbeeld plafondliften. Maar ook als tijdelijke oplossing in gangen of in situaties waar een plafondlift niet gebruikt kan worden.

Het is onze bedoeling om het comfort en de flexibiliteit van onze producten zo hoog mogelijk te houden. Zo maken wij het de cliënten en werknemers in de zorg zo gemakkelijk mogelijk. Het is en blijft namelijk ontzettend belangrijk om zowel goed voor de patiënten als voor het personeel in de gezondheidszorg te zorgen. Om het beste eruit te halen wat erin zit.

Onze verrijdbare tilliften

verrijdbare tillift
De Diana II ELA 4MSB ‘Dolfi’ verrijdbare tillift