Over ons

Human Care Nederland produceert en levert kwalitatief hoogwaardige en duurzame mobiliteitshulpmiddelen voor mensen met specifieke behoeften. Onze producten zijn bedoeld om een natuurlijk onderdeel te vormen in het leven van gebruikers. En hen te ondersteunen bij hun dagelijkse behoeften.

Innovatieve oplossingen

Wij streven naar adequate, efficiënte en innovatieve oplossingen in de zorg. Daarbij luisteren we goed naar de wensen en behoeften van zowel cliënt als zorgverlener. De inspanningen van Human Care zijn permanent gericht op de bewaking en verbetering van de hoogste kwaliteit van al onze producten en diensten. Onze excellente service, jarenlange ervaring en expertise in de zorg zijn dagelijks van meerwaarde voor onze klanten.

Advies op maat

Human Care Nederland is een betrokken en betrouwbare partner. We hechten veel waarde aan duurzame relaties met onze klanten en uiten dit door onze klant te ontzorgen. We denken mee met onze klant en geven persoonlijk advies op maat.

Veiligheid, kwaliteit en bruikbaarheid

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Stockholm, Zweden. Onze dochterbedrijven bevinden zich in de VS, Nederland en Canada. Daarnaast werken wij samen met distributeurs in meer dan 30 andere landen. Veiligheid, kwaliteit en bruikbaarheid komen bij ons vóór alles. Kijk voor meer informatie op de algemene website van Human Care.

Human Care doet wat ze belooft, in elk detail en in elk aspect.

Verrijdbare Tilliften

Verrijdbare tilliften zorgen voor makkelijk en comfortabel verplaatsen voor zowel patiënt als zorgverlener. Een verrijdbare tillift is een zeer flexibele oplossing voor het gemakkelijk verplaatsen tussen verschillende ruimtes. Onze nieuwe verrijdbare tilliften zijn duurzaam, innovatief en comfortabel voor zowel cliënt als zorgverlener. Lees in deze blog meer over de efficiëntie van een verrijdbare tillift.

Lees Meer

Fysieke belasting in de zorg voorkomen

Werknemers in de gezondheidszorg horen bij de top tien van beroepen met werk gerelateerd letsel aan het lichaam. Het is dan ook van belang om een goede oplossing te vinden tegen de hoge fysieke belasting in de zorg die deze werknemers oplopen. De meest voorkomende oorzaken die tot letsel leiden zijn het handmatig tillen en verplaatsen van cliënten. Door het gebruik van de juiste hulpmiddelen kunnen klachten, zoals rugpijn, flink verminderd worden. Lees er alles over in deze blog.

Lees Meer

Wij zoeken naar de beste kwaliteit voor u

Wij staan als Human Care bekend om onze kwalitatieve en betrouwbare producten. Dit komt voor een groot deel voort uit het proces van het ontwerpen. Dit doen wij namelijk met uitgebreide aandacht bij elke stap. Naast deze aandacht maken we ook producten van hoge kwaliteit voor u door onze wereldwijde samenwerking met fysiotherapeuten en ergotherapeuten.

Lees Meer
Het is onze missie om de kwaliteit van de zorg en de vrijheid van bewegen te verbeteren voor mensen met specifieke behoeften.