Wij staan als Human Care bekend om onze kwalitatieve en betrouwbare producten. Dit komt voor een groot deel voort uit het proces van het ontwerpen. Dit doen wij namelijk met uitgebreide aandacht bij elke stap. Naast deze aandacht maken we ook producten van hoge kwaliteit voor u door onze wereldwijde samenwerking met fysiotherapeuten en ergotherapeuten. Op die manier zoeken wij naar de beste kwaliteit.

Kwaliteit en vele mogelijkheden

De producten die wij maken zijn al meer dan 20 jaar lang een natuurlijk deel van het leven van al onze klanten. Het is dan ook onze grootste intentie om de kwaliteit en de bewegingsvrijheid in de zorg te verhogen. Voor iedereen die daar specifieke behoeftes in heeft. Wij begrijpen dan ook heel goed dat er vertrouwen en respect nodig is van zowel de gebruiker als de zorgverlener voor dagelijkse mobiliteit.

Door ons grote aanbod producten bieden wij u elke mogelijke optie om te optimaliseren naar uw wensen. Op deze manier kunt u profiteren van betrouwbare en efficiënte producten. Maar ook met onze trainingsprogramma’s leren wij zorgverleners veilig, betrouwbaar en comfortabel gebruik te maken van onze producten. Wij bieden hierbij een full-service ontwerpondersteuning met architecten, aannemers en apparatuur planners aan.

Onze producten voldoen aan alle normen

Klanten van Human Care zijn gewend aan de kwaliteit en betrouwbaarheid waar wij bekend om staan. Onze producten kenmerken zich door veiligheid, kwaliteit en bruikbaarheid. Al onze producten zijn ontworpen en geproduceerd om te voldoen aan alle eisen. Denk daarbij aan de betreffende ISO-, UL-, IEC en EN-normen. En ze krijgen uitgebreide aandacht bij elke stap in het ontwerpproces. We werken wereldwijd samen met vooraanstaande fysiotherapeuten. Zo creëren we de modernste producten die allemaal hetzelfde ultieme doel hebben: de voordelen en het comfort voor onze gebruikers.

Het komt neer op de beste kwaliteit en het hoogste comfort voor u als klant. Zodat u met een vertrouwd gevoel onze producten aanschaft. Voor een betere service voor uw patiënten en zorgverleners.

Bent u ook tevreden met onze kwaliteit? Of heeft u tips voor verbetering? Wij ontvangen uw reactie graag in de vorm van een review.